SATAN’S FINGERS

PROMO PHOTOS


Photo: Eino Ansio

Photo: Eino Ansio

Photo: Eino Ansio

Photo: Eino Ansio

Photo: Eino Ansio

      

Satan’s Fingers on minimalistisuudessaan Tampereen dynaamisin rock-duo! Noora Porolan (lyömäsoittimet ja laulu) ja Ville Vahan (kitara ja laulu) muodostaman miniyhtyeen musiikissa kuulee kaikuja autotallirockin rososta, krautrockin jumituksesta sekä popin melodisuudesta. Pienet elementit luovat osiensa summaa suuremman äänimaailman, jossa kovaääninen kaahaus kohtaa luontevasti herkät suvannot.

Satan’s Fingersin Enduring Love on sekoitus tarkkaa harkintaa ja hetken mielijohdetta. Laulut luotaavat logiikan ja rationaalisen ajattelun hajoamista suurien tunteiden vallatessa ihmismielen. Levyn laulut muodostavat jopa löyhän tarinan, joskin hahmot välillä sekoittuvat toisiinsa, eikä tarinan kronologiakaan ole kovin lineaarista.

Vaikka levyn aihealue on mietitty, levyn toteutus tapahtui ilman suurempia miettimistaukoja. Enduring Love äänitettiin Villen ja Nooran toimesta bändin treeniksellä yhtenä eräänä tammikuun lauantaina Fostexin vanhalla kasettineliraiturilla. Näin levylle saatiin tuore, live-keikkoja vastaava tunnelma. Toteutustapa toi mukanaan rosoa, sattumia ja virheitä, mutta tuloksena on voimakas ja totuudenmukainen tallenne bändistä meuhkaamassa ja pitämässä hauskaa musiikin kanssa.

Enduring Love CD/Digitaalinen levy julkaistaan 30.4.2014.